TARIEVEN

Fotografie

Portret shoot

Mooie naturel portretten zoals jij echt bent. Of het nou voor je LinkedIn, Facebook, model agentschap of je website is, deze laagdrempelige sessie is voor iedereen.

Je kunt naderhand 5 foto's digitaal uitkiezen die ik netjes op een natuurlijke manier bewerk en in hoge resolutie naar jou stuur via WeTransfer.

Ik neem er graag de tijd voor om jou te leren kennen, dus ga uit van 60 minuten van je tijd. 

€150 - extra foto's bij te bestellen voor €15 per stuk

Social media branding shoot
tekst
€549 - extra foto's bij te bestellen voor €15 per stuk

Model portfolio shoot - SOLO

Thema fotoshoot

Shoot speciaal gericht op het opbouwen/uitbreiden van je modellen portfolio. Ander half uur fotografie. Je ontvangt 8 foto's naar keuze mooi nabewerkt.

€299 - extra foto's bij te bestellen voor €15 per stuk

Model portfolio shoot - PORTFOLIO DAG

Thema fotoshoot

Shoot speciaal gericht op het opbouwen/uitbreiden van je modellen portfolio. Ander half uur fotografie. Je ontvangt 8 foto's naar keuze mooi nabewerkt.

€240 - extra foto's bij te bestellen voor €15 per stuk

Fotografie commercieel

Product foto's met of zonder model

Neem contact op voor een offerte op maat.

Coaching sessies

Coaching sessie ''social-media-rescue''

Je houdt niet van social media, maar ziet wel het nut er van in. Of je wilt je social media strategischer inzetten om meer klanten of die ene baan binnen te halen.

 In 90 minuten kijken wij samen naar jouw kanalen en geef ik je tips en tricks die bij jou passen en waar jij direct mee aan de slag kunt.

€179

Coaching sessie ''even-wat-anders''
Je weet niet zo goed wat je wilt of je wilt je richten op een volledig nieuwe markt of juist een nieuw product of dienst aanbieden. 

In 90 minuten gaan we de diepte in om te kijken wat bij jou past en om een passende route uit te stippelen waar jij mee verder kunt. 

€179

Marble Surface

Susanne van Ingen

haarstylist

Over fotografie: 

Meestal houd ik er niet van om op de foto te gaan, maar Linda stelde me zo op mijn gemak dat ik het stiekem toch wel heel leuk vind! Ik ben ook erg tevreden met de product foto's voor onze social media kanalen.

Petra Ellenbroek 

zangcoach

Over marketing:

Ik ben zó blij! Dankzij mijn nieuwe website kon ik binnen een jaar mijn andere werk opzeggen en me volledig richten op mijn eigen leerlingen. Eeuwig dankbaar. :)

Chloe Pessy

make-up artists

Over de coaching sessie:

Ik had een nieuw idee maar wist even niet zo goed of het een goede zet was en hoe dan verder. Tijdens de coaching sessie viel alles op z'n plek en zat ik boordenvol energie om weer aan de slag te gaan!