TARIEVEN

Coaching sessies

Coaching sessie ''even-sparren''

Je hebt een nieuw idee, nieuwe tak waarmee je wilt uitbreiden of je zit even vast. 

In 30 minuten geef ik je telefonisch een strategische second-opinion.

€50

Coaching sessie ''social-media-rescue''

Je houdt niet van social media, maar ziet wel het nut er van in. Of je wilt je social media strategischer inzetten om meer klanten of die ene baan binnen te halen.

 In 90 minuten kijken wij samen naar jouw kanalen en geef ik je tips en tricks die bij jou passen en waar jij direct mee aan de slag kunt.

€149

Coaching sessie ''even-wat-anders''
Je weet niet zo goed wat je wilt of je wilt je richten op een volledig nieuwe markt of juist een nieuw product of dienst aanbieden. 

In 90 minuten gaan we de diepte in om te kijken wat bij jou past en om een passende route uit te stippelen waar jij mee verder kunt. 

€149

Fotografie

Polaroid Factory 

Mooie naturel portretten zoals jij echt bent. Of het nou voor je LinkedIn, Facebook, model agentschap of je website is, deze laagdrempelige sessie is voor iedereen.

Je kunt naderhand 5 foto's digitaal uitkiezen die ik netjes op een natuurlijke manier bewerk en in hoge resolutie naar jou stuur via WeTransfer.

Ik neem er graag de tijd voor om jou te leren kennen, dus ga uit van 60 minuten van je tijd. 

€75

Thema fotoshoot

Model fotoshoot met een thema. Een model, een á ander half uur shooten. Je ontvangt 10 foto's naar keuze mooi nabewerkt.

€195

Product foto's met of zonder model

Neem contact op voor een offerte op maat.

Teksten

Herschrijven website teksten

€100 per categorie tekst (20-30 regels) of €350 voor de volledige site (tot 5 pagina's met 20-30 regels)

 

Schrijven van website teksten

€175 per categorie tekst (20-30 regels) of €599 voor de volledige site (tot 5 pagina's met 20-30 regels)

Website

Website €450 ex BTW, indien het gaat om een webshop dan komt hier nog €19 per product bij.

Ik luister aandachtig, maak een plan, neem dit met jou nog eenmaal door en dan ga ik aan de slag. Ik stuur jou vervolgens het resultaat waar jij jouw eventueel gewenste wijzigingen deelt. Ik pas de eventuele wijzingen voor jou aan, zet je site live en zorg dat je goed vindbaar bent. Vervolgens geef ik je nog een korte uitleg hoe je zelf gemakkelijk kleine wijzigingen kunt doen et voila! Klaar om nieuwe klanten binnen te slepen.

Voorbeelden van eerdere websites die ik gemaakt heb zijn te vinden op:

LET OP: Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW! Wanneer het gaat om een website is het tarief ook exclusief een domeinnaam/hosting en inclusief een vrijblijvende intake op locatie omgeving Den Haag en het eventueel overzetten van een al bestaande domeinnaam. 

Marble Surface

Susanne van Ingen

haarstylist

Over fotografie: 

Meestal houd ik er niet van om op de foto te gaan, maar Linda stelde me zo op mijn gemak dat ik het stiekem toch wel heel leuk vind! Ik ben ook erg tevreden met de product foto's voor onze social media kanalen.

Petra Ellenbroek 

zangcoach

Over marketing:

Ik ben zó blij! Dankzij mijn nieuwe website kon ik binnen een jaar mijn andere werk opzeggen en me volledig richten op mijn eigen leerlingen. Eeuwig dankbaar. :)

Chloe Pessy

make-up artists

Over de coaching sessie:

Ik had een nieuw idee maar wist even niet zo goed of het een goede zet was en hoe dan verder. Tijdens de coaching sessie viel alles op z'n plek en zat ik boordenvol energie om weer aan de slag te gaan!

Lindahastrich@gmail.com   |   +31 (0)6 303 962 61

  • Facebook
  • Instagram