PORTFOLIO SHOOTDAG

Gericht op beginnende modellen

Jij wéét dat je het in je hebt om model te worden, je hoeft alleen nog maar aan de wereld te laten zien wat jij kunt. Goede foto's gaan dat voor jou vertellen.

 

Deze shootdag is voor jou als jij aan het begin van je carrière staat en bereid bent alles op alles te zetten. Je gaat met een gevarieerd portfolio naar huis inclusief polaroids die in een klap laten zien wie jij bent en waarom een bureau jou zou moeten willen tekenen. 

Een portfolio shootdag speciaal georganiseerd voor mensen die geloven dat zij het ècht in zich hebben om als professioneel model aan de slag te gaan. Mensen die bereid zijn om alles op alles te zetten om hun droom te volgen en iedereen die niet in hun wilde geloven eens flink ongelijk te geven. 

Jaaaaa de eerste echte portfolio shootdag wordt een feit! Dit is voor de dreamers, believers en achievers die zin hebben in een fijne middag samen, maar tegelijkertijd ook hun modelling niveau een leveltje op willen krikken. Een keer in de maand prik ik een vaste dag waarin de ene keer de shoot in mijn studio plaats zal vinden en de andere keer buiten. LET OP! Deze shoot is NIET voor iedereen! Omdat we het klein en exclusief willen houden zodat er voor elk model voldoende tijd is om álles wat erin zit eruit te halen is er slechts plek voor mensen die aansluiten bij het profiel waar wij ons op richten. Via het formulier onderaan de pagina kan je jouw portfolio indienen en dan hoor jij binnen enkele dagen of je in aanmerking komt voor de portfolio shootdag. 

Herken jij dit ook?

Zie je weleens foto's van jezelf terug waarvan je begint te twijfelen of je wel aan de slag kunt als model? Doordat ik zelf ook ergens begonnen ben en ook weleens slechte foto's terug heb gehad wéét ik dat foto's waar jij niet mooi op staat aan de fotograaf ligt, NIET aan jou. Fotografie is niet voor niets een vak.

Als beginnend model hebben we het allemaal al wel eens meegemaakt, iemand zegt goh, jij bent knap! Zou je eens wat mee moeten doen! Dan denk je, ok cool, ik ga de stap zetten! Vervolgens krijg je òf zo nu en dan foto's terug waarvan je begint te twijfelen of dit het juiste pad is voor jou òf zo'n ongezelligerd die gewoon even op tafel gooit dat je niet goed genoeg bent of dat werken als model geen vak is. Speciaal voor jullie is deze dag de perfecte uitkomst. Alleen maar good vibes en ondertussen kneiterhard gaan voor die toffe nieuwe foto's die jouw kansen enorm vergroten op nieuwe klussen om bij dat ene modellenbureau binnen te komen. 

Hoe ziet zo'n dag eruit?

Voor de eerste editie beginnen we rustig aan en houden we het klein en exclusief, er is namelijk maar plek voor in totaal 4 modellen zodat er voor elk model tijd is om 1 tot 3 looks te schieten, net wat jij wilt. 

 

  • Allereerst is er de keuze of je jouw eigen outfits aan wilt of dat je het fijn vind als je gestyled wordt door een professionele styliste

  • Zodra de outfits bepaald zijn gaan ga je naar onze gezellige professionele visagiste voor haarstyling en visagie. Ze is een kei in mooie neutrale looks die passen bij jou en je beste features naar voren brengen zonder dat het ''too much'' wordt. Mocht je wel wat meer extra willen gaan kan dat natuurlijk ook als afwisseling!

  • Als je helemaal good to go bent beginnen kunnen we van start

Zodra de shoot erop zit ga ik een eerste selectie maken, deze stuur ik via een online galerij naar jou zodat jij jouw favoriete foto's kun uitkiezen. Vervolgens zal ik jouw gekozen beelden mooi, maar natuurlijk nabewerken zodat ze ready zijn om naar jouw/een agentschap te sturen. Laat die nieuwe klussen maar binnen stromen. ;) 

What's included?

  • Veeeeuuulll gezelligheid en lekkere muziek met goeie meezingers. 

  • Waterrrrrrrr, cause my boys & girls need to stay hydrated!

  • Fruit, want op lege maag gaat niemand lekker.

  • 6 foto's naar keuze + polaroids. Waarom maar 6 vraag je je misschien af? Omdat een bureau er meestal toch niet meer zal gebruiken, mocht je wel meer foto's dan dat willen kan je deze altijd bijbestellen tegen een kleine vergoeding van €15 per foto.

Reviews

Praktische info & Investering

De locatie van de eerste portfolio shootdag wordt: ..........het mooie strand van kijkduin! 

Van zand tot strandtent, water en duinen, het is hier allemaal.  

De investering voor een halve middag fotografie waarvan 1 a 1,5 uur shooten is €250 ex. BTW. Met één modellenklus heb je dit gelukkig zo weer dubbel en dwars terug verdiend! Je krijgt netjes een factuur toegestuurd dat wanneer je al ingeschreven staat bij de KVK je deze investering kunt afschrijven. ;)

Daarnaast zijn er een aantal extra's mogelijk:

  • Visagie, mocht je graag visagie erbij willen kan dit tegen een bescheiden bijdrage van €50.

  • Wil je styling erbij? Dat kan ook! Voor ... per outfit. 

Wie ben ik?

Nou mocht je echt niet goed gelezen hebben en geen idee hebben hoe je op deze pagina bent beland, mijn naam is Linda. 

Ik werk fulltime als actief werkend commercieel model en als fotografe. Zelf vind ik het altijd het makkelijkst om te omschrijven als: ''ik sta 50% van mijn tijd voor en 50% achter de camera.'' Doordat ik ook ooit ergens ben begonnen en veel modellen al voor mijn lens heb gehad weet ik als geen ander waar je mee te maken hebt in de industrie. Ik vind het daardoor dan ook èxtra belangrijk dat we een gezellige sfeer hebben, we allemaal met respect met elkaar omgaan en er ook gewoon een leuke tijd aan beleven. 

Review Liselore.jpg
Review Nina.jpg
Review Fre.jpg
Petra review.jpg
Review Dali.jpg
Review Leonie.jpg