PORTFOLIO SHOOT

Voor wie zijn/haar modellencarrière naar een level hoger wilt tillen

_____________________

Jij bent serieus over jouw vak en vind dat het tijd is om weer een leveltje omhoog te gaan! Daar horen uiteraard nieuwe foto's bij

die je weer fris op de kaart kunnen zetten bij casting- en modellenbureaus. 

Deze shoot is daar volledig op ingericht.

Doordat ik zelf ook veel voor de camera sta en regelmatig schiet voor agencies weet ik wat een bureau graag wilt zien.

Ook weet ik als geen ander hoe jij je voor de camera voelt dus samen maken we er tegelijk ook wat gezelligs van!

_________________

Ok sounds good, en nu?

Er zijn twee opties. Sowieso kan je alvast beginnen met nadenken over wat een fijne aanvulling zou zijn voor jouw portfolio qua look of wat je doel is met de foto's die we samen gaan schieten. Ook kan je vast bepalen of je het fijn vind als er een visagiste aanwezig is. Over het algemeen raad ik dit wel aan, ook als je graag voor een neutrale look wilt gaan. Voor mannen met een goede huid zal het niet zo gauw nodig zijn. De eerste optie is dat je een shoot boekt op een datum/locatie omgeving Den Haag die we samen overleggen.

 

Optie twee is om aan te sluiten op een portfolio dag. Zo nu en dan organiseer ik namelijk een portfolio dag, je kunt mij het beste een berichtje sturen om te kijken wanneer de eerstvolgende dag weer gepland staat. Dit is een dag waarop ik dan plek heb voor 4-6 modellen/acteurs/actrices met ervaring die graag aan hun portfolio willen werken. Per persoon boek je een eigen tijdslot in van 2 uur waarin we 1,5 uur de tijd hebben om 3 looks te schieten. Hierdoor lijkt het alsof je 3 verschillende shoots hebt gedaan! Een voorbeeld daarvan vind je hieronder. Ook bied ik jou de unieke kans om styling bij te boeken afgestemd op jouw doel en wensen. Styling/Visagie tijd zal overlappen in de tijd dat ik nog met degene voor jou aan het shooten ben zodat jij daarna gelijk good to go bent zodra ik klaar ben!

De shoot kan zowel plaats vinden in mijn studio als lekker buiten in omgeving Den Haag centrum.

Nadat je de shoot geboekt hebt - dat kan hier of als je naar beneden scrollt - neem ik contact met jou op om te kijken welk tijdslot het beste uitkomt.

Zo ziet de dag eruit

Jij hebt jouw tijdslot geboekt, uiterlijk 3 dagen van te voren krijg je een sheet waarin je het adres, de routebeschrijving en de tijd waarop je verwacht word kunt vinden. Om het voor jou zo prettig mogelijk te maken, hebben we van tevoren nog even contact om alles goed af te stemmen. Daardoor weet je waar en wanneer je ergens moet zijn. Ook weet jij of en hoe je je kunt voorbereiden. Elke fotograaf werkt weer anders, maar zo weet jij precies waar je aan toe bent. :)

 

Als het moment dan eindelijk daar is, zie ik je op de afgesproken locatie. Zorg dat je ruim op tijd bent anders gaat dit van jouw tijdslot af en dat zou natuurlijk super zonde zijn. Indien je styling en/of visagie hebt bijgeboekt wordt je tussen de 45 en 60 minuten voor het begin van jouw tijdslot verwacht. Daar begin je dan met een doorpas met m'n professionele styliste of je gaat gelijk naar mijn top visagiste voor hair & make-up. 

Wanneer je helemaal good to go bent, gaan we van start!

Als we na onze dag shooten weer thuiskomen, maak ik een selectie van jouw mooiste en beste foto’s. Dit stuur ik binnen 5 dagen via een online galerij naar je toe, zodat jij jouw favoriete foto’s kunt selecteren. 

 

Vind je dit lastig of wil je dat ik met mijn ervaring de beste selectie maak? No problem! Ik geef dan aan op welke foto’s jij het beste naar voren komt of die jouw huidige portfolio het beste aanvullen.

Vervolgens zal ik jouw gekozen beelden professioneel, maar natuurlijk bewerken. Binnen 2 weken ontvang je de foto's via WeTransfer. Daardoor zijn ze ready om naar jouw agentschap of potentiële klanten te sturen. Laat die nieuwe klussen maar binnenstromen!

DISCLAIMER: Het zou niet de eerste keer zijn dat een vader/moeder/opa of oma de foto's zo leuk vinden dat ze 'm in huis willen hebben hangen. Dit is op eigen risico. ;)

What's included?

  • Veeeelll gezelligheid en lekkere muziek met goeie meezingers

  • Keuze uit schieten met daglicht / flitslicht of een combinatie hiervan

  • Waterrrrrrrr, cause my boys & girls need to stay hydrated

  • Fruit, want op lege maag gaat niemand lekker

  • 8 foto's naar keuze. Waarom maar 8 vraag je je misschien af? Omdat een bureau er meestal toch niet meer zal gebruiken, mocht je wel meer foto's dan dat willen kan je deze altijd bijbestellen tegen een kleine vergoeding van €15 per foto

Mensen die jou voor gingen

Praktische info & Investering

De locatie verschilt per shoot. Daardoor kan ik de beste plek uitzoeken die past bij het weer, de gelegenheid en het seizoen. 


De eerstvolgende portfolio shootdag is:
DATUM: 02 mei 2021
LOCATIE: STUDIO
 

Mijn daglicht studio zit in Den Haag centrum. Met 10 minuutjes lopen vanaf Den Haag Centraal station is deze plek super makkelijk te bereiken! Ook is er een betaalde Qpark direct onder het gebouw. Indien we op locatie schieten zal dit in of rondom Den Haag zijn.

De investering voor de portfolio shoot is uitsluitend op de Portfolio Shoot dag vanaf €349 nu voor €299 inclusief BTW! Hiervoor krijg je tussen de 2 á 3 uur gezelligheid, waarvan 1 a 1,5 uur shooten. Daarnaast krijg je 8 foto’s naar keuze die professioneel zijn bewerkt, zodat je het gelijk kan doorsturen naar een agentschap, kan plaatsen op je social media of kan laten afdrukken voor je familie. ;) 

 

Bij één modellenklus heb je dit zo weer terugverdiend. Ook krijg je netjes een factuur toegestuurd t, zodat je dit zakelijk kan afschrijven als je staat ingeschreven bij de KvK. 


Visagie (make-up en haarstyling) raad ik altijd aan bij te boeken. Dit omdat mijn vaste visagiste precies weet hoe ze jouw beste features op een natuurlijke manier naar voren kan brengen en wat goed werkt op de foto (dit is soms net even wat anders dan in real life). Bij alle foto's die je op deze pagina ziet is de visagie door mijn vaste visagiste gedaan. Mocht je liever wat meer glam willen kan dat uiteraard ook!

Een exclusieve optie die niet veel fotografen aanbieden is dat het bij mij ook mogelijk is om styling bij te boeken voor de shoot. Dit wordt verzorgd door een professionele styliste die o.a. styling doet voor Cosmopolitan, CosmoGIRL!, Grazia en verschillende videoclips. Dit raad ik aan voor de mensen die zich echt willen onderscheiden, álles uit de shoot willen halen en concrete doelen willen bereiken. 

 

Veel gestelde vragen [FAQ]

Hoe worden de foto's aangeleverd?
Je krijgt de foto's mooi nabewerkt in hoge resolutie toegestuurd binnen twee weken, vanaf dat je jouw favoriete foto's hebt doorgegeven, via WeTransfer.

Ik kan onverwachts niet meer..
Dat kan gebeuren. Tot 48 uur van te voren kun je kosteloos annuleren mits je een geldige reden hebt. Daarna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Laat je niets weten of kom je niet opdagen wordt de volle 100% in rekening gebracht.

Hoelang duurt het voor ik de foto's ontvang?

Na 5 dagen krijg je een online galerij gestuurd waaruit je jouw favoriete foto's kunt kiezen. Daarna krijg je binnen 2 weken de bewerkte foto's in hoge resolutie toegestuurd.

Kan ik RAW/onbewerkte foto's ontvangen?

Nee dat is niet mogelijk. Dit omdat ik de lat hoog leg voor mijn werk en alleen de beste kwaliteit  wil afleveren volgens mijn eigen standaard, de kwaliteit waar ik voor sta.

Wie ben ik?

Creatief, positief, gezellig en gepassioneerd: ik ben Linda. Ik werk fulltime als model en als fotografe. Hierboven een foto van mij. :)

 

Ik omschrijf mezelf altijd als: “50% van mijn tijd voor en 50% achter de camera”. Dat is de kortste en duidelijkste omschrijving haha. Ik liep vaak tegen dezelfde problemen aan als model; slecht contact met de fotograaf, foto’s die té erg worden bewerkt en geen goede sfeer op de werkvloer. Daarom besloot ik het heft in eigen handen te nemen en het voor de mensen die in hetzelfde schuitje zitten een betere optie te bieden.

 

Doordat ik ook ooit ergens ben begonnen en veel modellen al voor mijn lens heb gehad, weet ik als geen ander waar je mee te maken hebt in de industrie. Ik vind het daarom èxtra belangrijk dat we een gezellige sfeer hebben, we allemaal met respect met elkaar omgaan en er ook gewoon een leuke tijd aan beleven. Mocht je me wat beter willen leren kennen kan je altijd een kijkje nemen op mijn persoonlijke instagram.

Liefs en hopelijk tot snel!