PERSONAL BRANDINGSHOOT

Mooie naturel foto's van jou zoals jij ècht bent! Of het nou voor je LinkedIn, Facebook of je website is, deze laagdrempelige sessie is voor iedereen. Waarschijnlijk ben je je nu aan het oriënteren en kom je terecht in het landschap vol met talloze opties en fotografen. Mogelijk krijg je al klamme handjes bij het idee van alleen al voor de camera. Wees gerust, je bent niet de enige die dat gevoel heeft/heeft gehad. Een ding zeg ik je wel, de mensen die zo bij mij binnen kwamen lopen hadden daar na 10 minuten al geen last meer van. ;) Doordat ik zelf werkzaam ben als model en ooit ook dat gevoel heb gehad weet ik als geen ander hoe het is en kan ik jou ook goed begeleiden om het beste uit jou te halen. 

 

Nog een ding wat ik je echt mee wil geven. Kijk goed naar de stijl van de fotogra(a)f(e). Iedereen heeft zijn eigen stijl en het is belangrijk dat dit bij jou past ongeacht of je dan bij mij uitkomt of niet. Ik wil dat jij foto's krijgt die 100% passen bij jou

Goed. Je hebt dus nieuw materiaal nodig. En dan? Misschien heb je al eens eerder een personal branding shoot gedaan, maar mocht dit je eerste keer zijn zal ik je even uitleggen hoe zoiets in zijn werking gaat.

Graag schiet ik foto's die echt bij jouw persoonlijkheid en doel passen. Daarvoor zou ik je eerst graag even willen spreken, waar wil je de foto's voor gaan gebruiken en in welke business werk je. Dan kunnen we hier alles goed op afstemmen qua setting, kleding en visagie. Weer een stressmomentje toen je kleding en visagie zag staan? Geen zorgen, je hebt bij mij ook de keuze om een styliste en/of visagiste bij te boeken. Dan hoef jij alleen nog maar op te komen dagen! 

Oke, hoe ziet zo'n shoot eruit?

Jij komt aan, we beginnen met een kopje thee en een kennismaking. Indien je styling hebt bijgeboekt ga je eerst een doorpas doen met de styliste, indien je visagie hebt bijgeboekt kun je naar de visagiste die een mooie naturel look bij je zal aanbrengen. Mocht je bijvoorbeeld foto's willen gebruiken voor valentijn, kerst of een andere feestdag kan de make-up daar uiteraard ook op aangepast worden! Als je good to go bent heb ik inmiddels al een mooie achtergrond of setting uitgekozen en kunnen we aan de slag. Verwacht een hoop gelach, gezellige muziek en flauwe grapjes. ;) Met het team houden we het graag luchtig en gezellig zodat iedereen er een leuke tijd aan beleefd. 

Als de shoot erop zit kun je afhankelijk van het pakket wat je gekozen hebt een x aantal foto's uitkiezen uit een online galerij die ik je toestuur. Hier kun je eenvoudig jouw favoriete foto's markeren welke ik dan weer op een mooie natuurlijke manier zal nabewerken. Binnen een week heb jij vervolgens de foto's in je inbox en kun je gaan stralen op je social media kanalen, aan de muur van je ouders in een mooi lijstje of stiekem op je desktop voor die zelfvertrouwen boost. ;) Want ja, zo knap ben jij echt, dat zal je gaan zien!

Nog een paar veel gestelde vragen.

Nee ik lever helaas geen onbewerkte foto's. Waarom niet? Omdat ik sta voor kwaliteit en daarbij hoort een stukje nabewerking. Dit betekend niet dat ik jouw moedervlekken, sproetjes of rimpeltjes weg haal, nee die vind ik juist prachtig want die horen bij jou, maar het gaat meer om kleine details die er niet elke dag zitten. Maar laat dat maar aan mij over. ;)

 

Dan nog een vraag die vaker komt, vanwaar dat fotografie zo duur is? Ik begrijp je vraag, vroeger dacht ik ook dat het met een klik op de knop gedaan was. Maar nee, per shoot zit er een stukje voorbereiding in, kijken wie jij bent, want er bij jou past en hoe ik dat kan vertalen naar beeld. Dan komt er soms nog het regelen van een locatie bij en wanneer het bij mij in de studio is betaal ik daar uiteraard ook gewoon huur voor. Dan heb je nog de shoot zelf, los van tijd die ik daarin steek kost mijn apparatuur ook een heleboel geld, want ik wil alleen maar de beste kwaliteit voor jou en mezelf. Als je denkt dat het daar bij blijft heb je het mis, want daarna begint het voor mij vaak pas echt. Uitzoeken, selecteren, versturen, editen daar gaat ook een hoop tijd in zitten. Oftewel 1 uur shooten voor jou betekend al gauw tussen de 4-6 uur aan tijd voor mij. ;)