MARKETING & BRANDING

Marketing is in dit tijdperk meer aanwezig dan ooit tevoren. Iedereen heeft er mee te maken, van grote corporates tot aan ZZP'ers, maar ook elk individueel die gebruik maakt van social media.

 

Elk individueel? Wat ik daarmee bedoel? Stel je hebt een leuke baan, maar je bent wel toe aan iets nieuws. Je vindt een leuk bedrijf en stuurt daar je sollicitatie naar toe. Negen van de tien keer zal dit bedrijf als een van de eerste stappen jouw naam door Google en de social media kanalen halen. ''Ik heb niets te verbergen, ik ben wie ik ben.'' Top! Dat hoeft ook niet, maar als jij de kans net iets aannemelijker wilt maken dat jij die baan krijgt, omdat jij weet dat jij de juiste persoon daarvoor bent, kan personal branding net even dat extra zetje geven zodat zij dat ook zullen zien. ;) 

ZZP'er? ''Ja ja ja, marketing. Poehpoeh. Het ligt op de stapel. Maar nu eerst even..'' Ik snap het. Rompslomp die soms komt kijken bij het ondernemen, slurpt een hoop tijd op allemaal. Maar juist je marketing is iets om ècht niet te laten liggen en vooruit te schuiven. Want juist die dingen helpen jou aan meer klanten. En meer klanten betekent meer omzet, meer omzet betekent meer uit eten, meer ruimte om verder te investeren of meer vrijheid. Net wat jij er mee wilt doen. Het is niet ingewikkeld, we doen gezellig een koffie of theetje terwijl we kletsen over wat jij nou precies voor producten of diensten levert en waar jouw behoefte op dit moment ligt. Of je nou een nieuwe website nodig hebt, je website teksten wilt opfrissen, nieuwe foto's kunt gebruiken, niet weet wat je met je social media aan moet of dat je twijfelt over een nieuwe zakelijke tak, product of stap en dit even wilt bespreken. Ik luister aandachtig, breng samen met jou jouw behoeftes in kaart, maak een plan en dan kunnen we aan de slag om jouw bedrijf een opfrisser te geven. Op de pagina tarieven is meer uitleg te vinden per onderdeel.

Corporate? Steeds vaker worden er externe creatieven ingehuurd om te helpen out of the box te denken. Ook daar kan ik bij helpen op het gebied van webdesign, visual brand image en creatieve brainstorm sessies. Stuur een mail of geef me een belletje voor meer informatie of een offerte op maat.

Stap 1:

Bepaal jouw doelstelling

Dit kan bijvoorbeeld meer omzet zijn, meer klanten, een andere markt aanspreken, een opfrisser van je marketing, hulp bij social media.

Stap 2:

Bepaal jouw budget

Afhankelijk van jouw budget kun je kiezen om alles in een keer aan te pakken, maar je kunt er ook voor kiezen om dit te verspreiden. Ik help je graag als je hulp nodig hebt met prioriteiten stellen.

Stap 3:

Vlammen

Met nieuwe energie, een frisse website en/of nieuwe inzichten heb jij alles in huis om te gaan vlammen en te groeien!

Lindahastrich@gmail.com   |   +31 (0)6 303 962 61

  • Facebook
  • Instagram