MARKETING & BRANDING

Marketing is in dit tijdperk meer aanwezig dan ooit tevoren. Iedereen heeft er mee te maken, van grote corporates tot aan ZZP'ers, maar ook elk individueel die gebruik maakt van social media.

 

Elk individueel? Wat ik daarmee bedoel? Stel je hebt een leuke baan, maar je bent wel toe aan iets nieuws. Je vindt een leuk bedrijf en stuurt daar je sollicitatie naar toe. Negen van de tien keer zal dit bedrijf als een van de eerste stappen jouw naam door Google en de social media kanalen halen. ''Ik heb niets te verbergen, ik ben wie ik ben.'' Top! Dat hoeft ook niet, maar als jij de kans net iets aannemelijker wilt maken dat jij die baan krijgt, omdat jij weet dat jij de juiste persoon daarvoor bent, kan personal branding net even dat extra zetje geven zodat ook zij dat zullen zien. ;) 

ZZP'er? ''Ja ja ja, marketing. Poehpoeh. Het ligt op de stapel. Maar nu eerst even..'' Ik snap het. Rompslomp die soms komt kijken bij het ondernemen, slurpt een hoop tijd op allemaal. Maar juist je marketing is iets om ècht niet te laten liggen en vooruit te schuiven. Want juist die dingen helpen jou aan meer klanten. En meer klanten betekent meer omzet, meer omzet betekent meer uit eten, meer ruimte om verder te investeren of meer vrijheid. Net wat jij er mee wilt doen. Het is niet ingewikkeld, we doen gezellig een koffie of theetje of we gaan even videobellen terwijl we kletsen over wat jij nou precies voor producten of diensten levert en waar jouw behoefte op dit moment ligt. Of je nou een nieuwe website nodig hebt, je website teksten wilt opfrissen, nieuwe foto's kunt gebruiken, niet weet wat je met je social media aan moet of dat je twijfelt over een nieuwe zakelijke tak, product of stap en dit even wilt bespreken. Ik luister aandachtig, breng samen met jou jouw behoeftes in kaart, maak een plan en dan kunnen we aan de slag om jouw bedrijf een opfrisser te geven. Hieronder is samen de de tarieven meer uitleg te vinden per onderdeel.

Corporate? Steeds vaker worden er externe creatieven ingehuurd om te helpen out of the box te denken. Ook daar kan ik bij helpen op het gebied van webdesign, visual brand image en creatieve brainstorm sessies. Stuur een mail of geef me een belletje voor meer informatie of een offerte op maat.

Stap 1:

Bepaal jouw doelstelling

Dit kan bijvoorbeeld meer omzet zijn, meer klanten, een andere markt aanspreken, een opfrisser van je marketing, hulp bij social media.

Stap 2:

Bepaal jouw budget

Afhankelijk van jouw budget kun je kiezen om alles in een keer aan te pakken, maar je kunt er ook voor kiezen om dit te verspreiden. Ik help je graag als je hulp nodig hebt met prioriteiten stellen.

Stap 3:

Vlammen

Met nieuwe energie, een frisse website en/of nieuwe inzichten heb jij alles in huis om te gaan vlammen en te groeien!

INVESTERING

Coaching sessies

Door middel van een coaching sessie geef ik jou de handvatten zodat jij precies weet welke kant je het beste op kunt gaan en hoe je dit zelf kunt gaan toepassen. Hiermee houd ik tegelijk ook rekening met jouw lifestyle, wat je leuk vind, waar je tegenop kijkt en je uiteindelijke doel. 

Coaching sessie ''social-media-rescue''

Je houdt niet van social media, maar ziet wel het nut er van in. Of je wilt je social media strategischer inzetten om meer klanten of die ene baan binnen te halen. In 90 minuten kijken wij samen naar jouw kanalen en geef ik je tips en tricks die bij jou passen en waar jij direct mee aan de slag kunt.

€250

Coaching sessie ''even-wat-anders''
Je weet niet zo goed wat je wilt of je wilt je richten op een volledig nieuwe markt of juist een nieuw product of dienst aanbieden. 

In 90 minuten gaan we de diepte in om te kijken wat bij jou past en om een passende route uit te stippelen waar jij mee verder kunt. 

€250

Website

Website €550 ex BTW voor een laagdrempelige portfolio website die jij makkelijk zelf kunt bijhouden.

Ik luister aandachtig, maak een plan, neem dit met jou nog eenmaal door en dan ga ik aan de slag. Ik stuur jou vervolgens het resultaat waar jij jouw eventueel gewenste wijzigingen deelt. Ik pas de eventuele wijzingen voor jou aan, zet je site live en zorg dat je goed vindbaar bent. Vervolgens geef ik je nog een korte uitleg hoe je zelf gemakkelijk kleine wijzigingen kunt doen et voila! Klaar om nieuwe klanten binnen te slepen.

Voorbeelden van eerdere websites die ik gemaakt heb zijn te vinden op:

Webdesign

Mocht je al een website bouwer hebben of dit zelf kunnen, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt vormgeven? Neem dan contact op om te kijken naar de mogelijkheden om hierin geadviseerd te worden.

Teksten

Herschrijven website teksten

€100 per categorie tekst (20-30 regels) of €350 voor de volledige site (tot 5 pagina's met 20-30 regels)

 

Schrijven van website teksten

€175 per categorie tekst (20-30 regels) of €599 voor de volledige site (tot 5 pagina's met 20-30 regels)

LET OP: Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW! Wanneer het gaat om een website is het tarief ook exclusief een domeinnaam/hosting en inclusief een vrijblijvende intake op locatie omgeving Den Haag en het eventueel overzetten van een al bestaande domeinnaam.